Nytt nyhetsbrev om økologisk grovfôrproduksjon

05.06.2020 (Oppdatert: 09.06.2020)

Andre utgave av nyhetsbrevet om økologisk grovfôrproduksjon ble sendt ut fredag 5. juni. Norsk Landbruksrådgiving (NLR) sender ut det nasjonale nyhetsbrevet månedlig til økologiske grovfôrprodusenter og andre interesserte. Meld deg på her!

Andre utgave av felles nyhetsbrev til økologiske grovfôrprodusenter over hele landet.

Innhold i nr. 2-2020:

Prognosehøsting gir presis slått

Ta vare på proteinet i økologisk grovfôrproduksjon!

På sporejakt

Lag på lag med rundballeplast

Ensileringas ABC

Godt gjenlegg gir lite ugras

 

Se nyhetsbrevene:

Økologisk grovfôrnytt nr. 2-2020

Økologisk grovfôrnytt nr. 1-2020

 

− Vi forsøker å lage nyhetsbreva slik at de inneholder aktuelt stoff uansett hvor i landet du holder til, men alle artiklene vil nok ikke treffe alle til rett tid i det lange landet vårt. Vi håper likevel dere blir fornøyde, og får nytte av dette, skrev redaktør Elin Thorbjørnsen i den første utgaven av nyhetsbrevet . 

Nyhetsbrevet sendes på e-post til medlemmer i NLR som driver økologisk og andre interesserte. Det publiseres også på nlr.no/okologisk slik at det skal være tilgjengelig for alle.

Send en e-post til Elin Thorbjørnsen, elin.thorbjornsen@nlr.no, hvis du ønsker å abonnere eller har innspill til innhold.

Det er den nasjonale fagressursgruppa for økologisk grovfôrproduksjon som organiserer nyhetsbrevet. Den består av:Fortell oss gjerne hva du gravde etter. Vi jobber med å gjøre sidene våre bedre.
Æsj, det var dumt. Hva lette du etter? Gi oss gjerne en tilbakemelding slik at vi kan gjøre det lettere for deg å finne fram på sidene våre.