Se nettmøter om grovfôrsituasjonen

31.08.2018 (Oppdatert: 03.09.2018) Morten Berntsen

Landbruksorganisasjonene har gått sammen om fire nettmøter for produsenter som opplever en utfordrende grovfôrsituasjon. Her kan du se møtene som er rettet mot storfekjøttprodusenter, småfeprodusenter, mjølkeprodusenter og hesteeiere.

Ekspertene gir svar på hvordan vi skal håndtere den utfordrende grovfôrsituasjonen. (Foto: Morten Berntsen)

Felleskjøpet Agri, Norsk Landbruksrådgiving (NLR), Nortura og Tine samarbeider for å gi sine beste råd til produsenter som opplever en krevende grovfôrsituasjon. Sammen holdt de 29. og 30. august fire nettmøter, som du nå kan se i opptak. Se meny til høyre!

Oddbjørn Kval-Engstad, fagsjef grovfôr i NLR Innlandet, deltar som grovfôrekspert i nettmøtene. 

– Nettmøtene har spesifikt fokus på henholdsvis mjølkeproduksjon, storfekjøttproduksjon og småfe. De fokuserer på god fôrdisponering og ulike tiltak som kan gjøres i arbeidet med å legge en fôrplan for vinteren, sier Kval-Engstad. 

Møtene varer én time, hvorav tjue minutter er presentasjon. Resten av tiden var det åpnet for spørsmål fra møtedeltakere.  

LES MER: NLR bistår i tørken (samleside med informasjon om tiltak etter årets tørkesommer)Fortell oss gjerne hva du gravde etter. Vi jobber med å gjøre sidene våre bedre.
Æsj, det var dumt. Hva lette du etter? Gi oss gjerne en tilbakemelding slik at vi kan gjøre det lettere for deg å finne fram på sidene våre.