Regional fagsamling om grovfôr - Stjørdal

01.02.2017 (Oppdatert: 09.03.2017) ,  Oddbjørn Kval-Engstad

Tid: -
Sted: Scandic Hell, StjørdalProsjektet Grovfôr 2020 inviterer gardbrukere med ektefelle/samboer/kompanjong til interessant og motiverende fagmøte. Vi ønsker at begge parter deltar, da vi tror felles forståelse for betydningen av godt grovfôr vil bidra til et bedre driftsresultat. Innhøsting av gras er kostbart, og de videre økonomiske resultatene i fjøset avhenger av at man produserer grovfôr av topp kvalitet. Mange viktige beslutninger skal gjøres i en hektisk høsteperiode og en felles forståelse for viktigheten av godt grovfôr vil skape samhold og glede når man lykkes med innhøstingen.

Fagmøtet er i første rekke for mjølkeprodusenter og begrensa til 40 par. For å delta må dere ha gjennomgått kartlegging med Grovfôrøkonomi, da dette benyttes som grunnlag for gruppediskusjoner under fagmøtet. Betaling for rådgivinga med Grovfôrøkonomi faktureres separat. Deltakeravgiften er 2000 kroner per par, og dekker overnatting, frokost, lunsj og festmiddag.

> Program 

FULLTEGNETFortell oss gjerne hva du gravde etter. Vi jobber med å gjøre sidene våre bedre.
Æsj, det var dumt. Hva lette du etter? Gi oss gjerne en tilbakemelding slik at vi kan gjøre det lettere for deg å finne fram på sidene våre.