Finn fram

15.06.2010 (Oppdatert: 16.02.2017) Oddbjørn Kval-Engstad

Fagartiklene er kjernen i Fagforum Grovfôr.  I tillegg til artikler som legges ut direkte i fagforumet, har vi automatisk kobling mot fagdatabasen hos Norsk Landbruksrådgiving, som også gir deg tilgang til lokalt tilpassa fagstoff. Artiklene lagt ut av redaktørene finner du i hovedspalten for hvert fagavsnitt, mens bidrag fra lokale enheter i Norsk Landbruksrådgiving finner du under "Fra andre" i andre spalte.

Fagartiklene er ordna tematisk i ulike avsnitt - se kart over fagdatabasen for inndelinga vi har valgt. En del artikler inneholder flere faglige tema, og du skal da kunne finne dem under flere overskrifter.

Ser du etter et spesielt tema, kan ofte det beste være å bruke søkefunksjonen -feltet øverst til høyre. Søkeresultatet er ei liste over alle oppslag som passer innenfor hele fagdatabasen, enten det er Fagforum Grovfôr eller lokale enheter i Norsk Landbruksrådgiving. 

Vi minner om at søk forholder seg nøyaktig til teksten du har skrevet inn. På Fagforum Grovfôr finner du artikler på både bokmål og nynorsk, så det lønner seg å søke med begge målformer - f.eks. både høste og hauste.

Søkefunksjonen støtter ikke såkalt "Boolske søk", dvs bruk av f.eks. OG/AND, ELLER/OR og IKKE/NOT for å begrense søket.Fortell oss gjerne hva du gravde etter. Vi jobber med å gjøre sidene våre bedre.
Æsj, det var dumt. Hva lette du etter? Gi oss gjerne en tilbakemelding slik at vi kan gjøre det lettere for deg å finne fram på sidene våre.